Menu Premium

Ubisoft stelt Watch Dogs Legion en Rainbow Six Quarantine uit

Lars Leeftink 25/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat Naughty Dog kan, dat kunnen wij ook. Zo zal Ubisoft waarschijnlijk gedacht hebben. Gisteren kwam natuurlijk het nieuws naar buiten dat The Last of Us 2 uitgesteld is tot mei 2020. Gisterenavond laat werd bekend dat Ubisoft Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine en God & Monsters zijn uitgesteld tot minimaal april 2020.

Watch Dogs een maand uitgesteld

Wat in principe niet zo’n big deal is, maar toch zullen gamers minimaal een maandje moeten wachten met het spelen van Watch Dogs Legion. De eigenlijke release datum was gepland op 6 maart 2020, maar dat gaat dus even niet door. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Rainbow Six, Quarantine, en Gods & Monsters. Voor beide geldt ook dat gamers zullen moeten wachten tot minstens april 2020. Geduld is een schone zaak. Het lijkt er op dat Ubisoft de tijd wil nemen om deze game echt goed te maken. De vorige titels van de developer werden namelijk niet zo goed ontvangen. Maar wellicht is er nog een andere reden.

Misschien heeft het te maken met…

Cyberpunk 2077. Want, zoals iedereen inmiddels wel zal weten, komt de meest gehypte game sinds tijden uit op 16 april 2020. Op zo’n beetje elk platform. Dat betekent dat de aandacht uit zal gaan naar die game en dat dit ten koste gaat van onder meer games als Watch Dogs Legions, Rainbow Six Quarantine en zelfs The Last of Us 2. Want Cyberpunk 2077 lijkt momenteel boven alles te staan.

En hoewel Naughty Dog en Ubisoft het niet zo direct zullen zeggen, kan het zeker zo zijn dat beide developers liever niet hun game zien releasen voor Cyberpunk 2077. Dan zou het echter tevens apart zijn om de games allemaal in april (wanneer Cyberpunk 2077 op zijn piek zit) te releasen. De kans is dus behoorlijk aanwezig dat alle drie de games pas in mei of juni speelbaar zullen zijn, een periode waarin het qua releases een stuk minde druk is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch