Menu Premium

Ubisoft sluit haar persconferentie af met Rainbow Six: Siege.

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft sluit haar persconferentie af met Rainbow Six: Siege wat een klapper te noemen is. Waar we al een tijdje niets meer hebben gehoord van Rainbow Six komt Ubisoft als klap op de vuurpijl met gameplay footage van de game, en wat zag het er wreed uit.

De beelden die we hebben mogen zien zijn uit een pre-alpha build, maar desalniettemin zag het er erg indrukwekkend uit. Het ging om een multiplayer-modus waar een team van 5 spelers een hostage moeten redden, en het andere team van 5 spelers deze hostage moet zien te behouden. Om er wat vaart achter te brengen zit er uiteraard wel een tijdslimiet aan vast. Het team dat de hostage moet redden kan eerst even de map checken door middel van een drone, totdat deze gevonden en kapot geschoten wordt. Vervolgens kan dit team de beste dropzone selecteren. Vervolgens breekt de hel los en dit levert een erg spannende ervaring op, zelfs om het te kijken was zeker spannend te noemen. Als ze dit gevoel weten over te brengen naar het uiteindelijke product, zitten ze zeker goed. Daarbij was er veelvuldig te zien dat de omgeving kapot geknald kon worden. Deze game is zeker niet de eerste game die dit trucje toepast, maar bij deze demo leek dit gegeven zeker een verschil te maken en werd het ook veel benut.

De exacte release datum is nog niet bekend, maar het zal ergens in 2015 zijn. Rainbow Six lijkt met deze demo helemaal terug te zijn. Het was zeker dé verassing van de persconferentie. Als ze de spanning van deze demo, samen met de indrukwekkende physics uiteindelijk in volle glorie naar de game kunnen brengen, dan is de Rainbow Six serie weer helemaal terug. Nu is het in smacht afwachten tot het zover is.

Ubisoft sluit haar persconferentie af met Rainbow Six: Siege

Ubisoft sluit haar persconferentie af met Rainbow Six: Siege

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch