Menu Premium

Ubisoft onthult de Far Cry 4 protagonist

Gamekings Redactie 18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Nog ietsjes minder dan een half jaartje wachten en dan kunnen we aan de slag met één van de vele klappers die dit jaar worden uitgebracht: Far Cry 4. Op de E3 2014 zijn we al veel over deze specifieke game te weten gekomen en we kunnen momenteel onze lol niet op, want Ubisoft onthult de Far Cry 4 protagonist.

Far Cry 4 is een open wereld-shooter van Ubisoft en al sinds het eerste deel maakt deze serie veel indruk, want als de Franse uitgever één ding goed kan, dan is het wel een sandbox-game maken. De E3 2014 is ondertussen al afgelopen, maar Ubisoft stookt het vuurtje nog even lekker op. De protagonist in Far Cry 4, oftewel het hoofdpersonage, is Ajay Ghale. Hij is een oorspronkelijke bewoner van het fictieve eiland Kyrat en met hem zal je over dit eiland rondstruinen. Ghale keert terug naar zijn roots en bezoekt Kyrat om hier rustig de dood van zijn moeder te verwerken en haar as uit te strooien.

Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, want hij raakt verzeilt in een heuse burgeroorlog. De regio staat namelijk onder controle van koning Pagan Min en die wil maar al te graag alle opstand die er tegen hem is de kop in drukken. Dat doet hij natuurlijk niet met een ‘Dutch Approach’, maar juist met de nodige portie kogels, granaten en raketten. Het wordt dus tijd om de wapens er bij te pakken en deze zelfgekroonde zogenaamde koning een kogel door zijn strot te jagen. De controversiële koning is echter wel bij machte om het jouw flink lastig te maken. Uiteraard let hij er hierbij natuurlijk wel op dat zijn roze broek niet onder de bloedspetters komt te zitten.

Op 20 november kunnen we aan de slag met deze nieuwste game van Ubisoft. Far Cry 4 verschijnt op dat moment op de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

Ubisoft onthult de Far Cry 4 protagonist

Ubisoft onthult de Far Cry 4 protagonist

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch