Menu Premium

Ubisoft nodigt gamers uit voor feedback over The Division

Jeroen Wiersma 12/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In september stelde ontwikkelaar Massive een Elite Task Force samen. Deze werd in het leven geroepen om in Zweden de ontwikkelaar van de nodige feedback te voorzien. Spelers van The Division over de hele wereld konden zich hiervoor opgeven. Blijkbaar beviel dit wel, want uitgever Ubisoft nodigt opnieuw gamers uit voor feedback over The Division.

Mocht je na de jaarwisseling zin hebben in een tripje naar de Red Storm Studios in Morrisville, North Carolina, dan kun je je via een formulier op het forum opgeven. Iedereen kan zich opgeven, zelfs je oma, zolang ze maar The Division speelt, een geldig paspoort heeft en minstens 18 jaar oud is. Nou moet dat toch wel goed komen. De onkosten worden vergoed. De focus van de driedaagse sessie zal vooral komen te liggen op delen die uit patch 1.4 zijn gelaten en gericht zijn op The Dark Zone en PvP balancing voor patch 1.6.

De eerste Elite Task Force speelde volgens Massive een belangrijke rol in update 1.4, die de game volgens velen op het juist pad heeft gebracht. Daarnaast kan het natuurlijk best vet zijn ideeën aan te dragen voor een game die je zelf regelmatig speelt en die vervolgens toegepast te zien worden. Heb jij nog voldoende vrije dagen om je op te geven en van 11 tot en met 13 januari af te reizen naar Amerika?

Bron: VG24/7

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch