Menu Premium

Ubisoft neemt 7 games mee naar Firstlook Festival 2016

Roy de Keijzer 05/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels worden er steeds meer details bekendgemaakt voor Firstlook Festival 2016, zodat jij in je progamma aan kunt kruisen welke games je moet gaan zien. Pas je planning maar alvast aan, want Ubisoft neemt 7 games mee naar Firstlook Festival 2016!

Het gaat hier om Watch Dogs 2, For Honor, South Park: The Fractured But Whole, Steep, Just Dance 2017 en Eagle Flight. Van dit lijstje games zijn For Honor, Steep, South Park: The Fractured But Whole, Just Dance 2017 en Eagle Flight voor jullie speelbaar. Verder maak je bij de stand van Ubisoft kans op leuke prijzen, worden er tal van goodies uitgedeeld en kunnen een aantal geluksvogels de Nosulus Rift voor de nieuwe South Park game gaan uitproberen.

Ook zijn Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2 aanwezig in het theater van Firstlook Festival 2016. De presentaties van deze games vinden plaats op zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober. Het tijdschema kun je checken in het programma van Firstlook. Op het vloerplan van Firstlook Festival 2016 is Ubisoft terug te vinden op Stand 9, maar ook zijn er games van Ubisoft speelbaar bij ASUS en Trust.

Firstlook Festival 2016 is aankomend weekend, op 7, 8 en 9 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Heb je nog een kaartje? Bestel dan snel de laatste tickets!

Welke van deze games ga jij checken op Firstlook Festival? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch