Menu Premium

Ubisoft maakt korte live-action film voor The Division

Samuel Boyd 19/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 17 december gaf Ubisoft een emotionele live-action trailer uit voor The Division uit. In deze trailer zagen we een gezellige winkelstraat langzaam veranderen in een verwoest oorlogsgebied. Vandaag brengt Ubisoft een nieuw live-action project uit. Ditmaal gaat het om een volledige korte film!

De film, Agent Origins, wordt niet alleen gemaakt door Ubisoft, maar ook door Amazon Prime en verschillende video-talenten die bekend zijn van YouTube! Het gaat hier om de kanalen RocketJump, Corridor Digital en Devinsupertramp. Ubisoft en de YouTubers hebben ieder een episode gemaakt, wat betekent dat de uiteindelijke film uit vier episodes bestaat die allemaal via Amazon Prime te bekijken zijn.

Ann Hamilton van Ubisoft laat weten dat elke episode een andere sfeer heeft, maar het wel een consistent geheel vormt. In totaal geven de episodes ons zo’n 25 minuten aan kijkplezier!

The Division komt op 8 maart uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC, Agent Origins is echter al vanaf vandaag te bekijken via Amazon Prime en YouTube. Vind jij het nieuwe live-action project geslaagd? Laat het ons weten in de comments!

Ubisoft maakt korte live-action film voor The Division

Ubisoft maakt korte live-action film voor The Division

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch