Menu Premium

Ubisoft maakt de releasedata van drie VR-games bekend

Mark Hoogland 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de persconferentie van Ubisoft op de afgelopen E3 was er compleet blokje weggelegd voor Virtual Reality. We zagen de eerste beelden van drie VR-titels, maar wanneer we deze games precies konden verwachten was nog niet bekend. Vandaag kregen we meer duidelijkheid; het wordt een no-life najaar voor VR-fanaten!

Als eerste release is Eagleflight aan de beurt, de game waarin je in VR over en door het verlaten Parijs vliegt en het in allerlei challenges op kunt nemen tegen anderen. De game zal op 18 oktober aanstaande verschijnen voor de Oculus Rift, op 8 november en 20 december gevolgd door releases voor respectievelijk PlayStation VR en HTC Vive.

LeVar Burton, bekend als LaForge uit Star Trek, was er tijdens de E3 maar wat blij mee; Star Trek: Bridge Crew. De game geeft je de leiding over het reilen en zeilen op de USS Enterprise en is zodoende een must voor Trekkies. De titel komt tegelijkertijd uit voor HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR, te weten op 29 november.

Op 6 december is het ten slotte de beurt aan Werewolves Within. In dit cartoony VR-gezelschapsspel moeten spelers uitzoeken wie van hen de weerwolf is, terwijl de weerwolf de anderen misleidt om ontdekking te voorkomen. Een soort Wie Is De Mol dus, maar dan met een wolf. Ook deze game komt gelijktijdig uit voor alledrie de bovengenoemde devices.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, verschijnt er op 8 november ook nog een VR-patch die het mogelijk maakt Trackmania Turbo met PlayStation VR te beleven. Iets voor jou, of moet je al kokhalzen bij het idee?

Bron: Gameinformer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch