Menu Premium

Ubisoft maakt aanpak cheaters in The Division bekend

Erwin Prins 29/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s The Division gaat al een tijdje gebukt onder een stortvloed aan problemen, voornamelijk veroorzaakt door cheaters en gamers die misbruik maken van glitches. Vandaag heeft ontwikkelaar Ubisoft in een blogpost laten weten welke middelen moeten gaan zorgen voor een eerlijker spelverloop.

Allereerst zijn er nieuwe methoden geïmplementeerd waarmee cheaters sneller opgespoord kunnen worden. Wanneer deze eenmaal ontdekt zijn, zullen de gevolgen groter zijn. Waar een eerste overtreding eerder resulteerde in een ban van drie dagen, wordt dit nu maar liefst twee weken. Maakt men zich voor de tweede keer schuldig aan cheaten, dan is een permanente ban onvermijdelijk.

Om misbruik van glitches tegen te gaan, wordt er in het vervolg gewaarschuwd dat men een bug tegen is gekomen, en wat de gevolgen zijn wanneer de speler deze uitbuit. Wordt hier ondanks de waarschuwingen toch herhalend misbruik van gemaakt, dan zal ook in dit geval een tijdelijke of permanente ban volgen.

Ubisoft Massive is zich volledig bewust van de problemen veroorzaakt door cheaters en glitch misbruikers. “Volledige toewijding aan het terugbrengen van een eerlijke balans is nu de topprioriteit,” zo besluit de Zweedse studio het bericht aan de community.

Bron: Ubisoft

Ubisoft maakt aanpak cheaters in The Division bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch