Menu Premium

Ubisoft kondigt Rainbow Six Siege Benelux kampioenschap aan

Karim Shehata 28/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSports wordt alsmaar groter en groter. Steeds meer partijen en uitgevers doen er iets mee en de kijkcijfers op platformen als Twitch schieten door het dak. Uitgever Ubisoft lijkt dé bij uitstek te hebben om ook eSports-toernooien te organiseren met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. De uitgever laat dit dan ook niet na, want zojuist is het Rainbow Six Siege Benelux kampioenschap aangekondigd.

De finales van dit kampioenschap hebben nog geen datum en plek gekregen van Ubisoft, want eerst moeten spelers zich natuurlijk kwalificeren. Er worden vijf voorrondes georganiseerd. De eerste heeft al plaatsgevonden tijdens de Facts-beurs in Antwerpen en de tweede voorronde zal gaan plaatsvinden op 4 oktober, tijdens Gameforce in Eindhoven. Op 11 oktober zullen de voorrondes Firstlook Festival aan doen, om vervolgens voor de vierde kwalificatieronde terug te keren naar België voor Outpost in Antwerpen. De laatste kans om je samen met je team te kwalificeren voor dit toernooi is tijdens Gamer’s Heaven, op een vooralsnog onbekende datum.

Alle voorrondes vinden plaats op de Ubisoft-stands van de evenementen, waardoor je op bijvoorbeeld Firstlook Festival dus naar de Ubisoft-stand moet gaan om aan dit kampioenschap mee te doen. Wanneer je mee wilt doen, moet je je overigens wel even hier aanmelden.

De teams die zich weten te plaatsen, kwalificeren zich natuurlijk voor de finale. De prijzenpot is gevuld met €5.000,- en wordt verdeeld onder de deelnemende teams. Deze finale zal plaats gaan vinden op een datum in december, terwijl de plaats waar deze finale gehouden zal worden nog niet bekend is gemaakt door Ubisoft. De finale is live te volgen via de Belgische en Nederlandse Twitch-kanalen van de uitgever.

Ga jij je samen met je vrienden proberen te plaatsen voor de finale tijdens bijvoorbeeld Firstlook Festival en/of Gamer’s Heaven?

Ubisoft kondigt Rainbow Six Siege Benelux kampioenschap aan

Ubisoft kondigt Rainbow Six Siege Benelux kampioenschap aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch