Menu Premium

Ubisoft kondigt Just Dance 2015 aan

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast series als Assassin’s Creed en Far Cry heeft Ubisoft nog een enorm belangrijke titel die behoorlijk wat geld in het laatje brengt en door jong en oud gespeeld wordt. Wellicht wat minder door de gemiddelde bezoeker van Gamekings.tv, maar Just Dance is een van de pronkstukken van Ubisoft. De game komt jaarlijks uit en Ubisoft kondigt Just Dance 2015 aan tijdens de Ubisoft persconferentie.

De nieuwste Just Dance bevat Pharrel Williams met zijn wereldberoemde nummer één hit ‘Happy’ en Ellie Goulding die we kennen van het nummer ‘Burn’. Naast deze uitschieters bevat de game natuurlijk nog veel meer nummers waarop kan worden gedanst. Het aantal spelers dat mee kan dansen kent nu geen limiet meer. Iedereen die wil kan meedoen. Daarnaast is het niet meer nodig je controller te gebruiken, maar het apparaat waar je waarschijnlijk nog meer mee aan de weer bent dan je controller: je telefoon. Vanaf de app kun je direct een nummer kiezen en losgaan op de muziek.

De game verschijnt al binnenkort, namelijk in oktober. Hierbij stond dat de game uitkomt voor de Xbox 360, Xbox One en Wii U. PlayStation en Wii-bezitters, niet getreurd, want op de officiële site van Just Dance 2015 staat dat de game ook voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en Wii uitkomt.

Ubisoft kondigt Just Dance 2015 aan

Ubisoft kondigt Just Dance 2015 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch