Menu Premium

Ubisoft kondigt Just Dance 2014 aan

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft laat ons eind dit jaar al in de huid van een piraat kruipen in Assasins Creed 4: Black Flag, kunnen we mensen hun leven volledig volgen met Watch Dogs en kunnen we volgend jaar de Amerikaanse wegen straffen in The Crew. Aangezien geen van de ‘beroepen’ klinkt als ontspanning, dacht Ubisoft dat de gamer dat wel kon gebruiken. Dit doen ze door middel van een nieuwe telg in de Just Dance franchise, want Ubisoft kondigt Just Dance 2014 aan.

Het vijfde deel in de serie krijgt opvallend genoeg een jaartal mee, waardoor het er sterk op lijkt dat Ubisoft vanaf nu elk jaar met een nieuwe Just Dance komt. Dit gebeurt overigens al sinds de eerste Just Dance, en aangezien het doornummeren van de game er voor kan zorgen dat gamers moe worden van de serie, lijkt Ubisoft dit goed afgekeken te hebben van bijvoorbeeld FIFA.

De game verschijnt op alle consoles die motion-sensor besturing ondersteunen. Elke console die is verschenen sinds 2005 ondersteunt op haar eigen manier motion controls, waardoor je uit kunt gaan van een release op de Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4. Het dansfestijn in je eigen woon, slaap of gamekamer gaat los in de herfst van dit jaar, als Just Dance 2014 verschijnt op alle eerder genoemde consoles.

Ubisoft kondigt Just Dance 2014 aan

Ubisoft kondigt Just Dance 2014 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch