Menu Premium

Ubisoft kondigt datum en tijd E3 persconferentie aan

Jeroen Wiersma 13/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaarlijks zomerse gamespektakel in Los Angeles kruipt naderbij en er wordt druk gespeculeerd en ingezet op wie dit jaar als winnaar uit de bus zal komen. Naast Bethesda, Square Enix en Electronic Arts heeft nu ook Ubisoft het moment van hun E3 persconferentie aangekondigd.

Lokaal, in de stad van de engelen, start de persconferentie om drie uur ’s middags op maandag 15 juni in het Orpheum Theatre. Als we het tijdsverschil in ogenschouw nemen, kunnen we concluderen dat we om 12 uur ’s nachts van maandag op dinsdag achter het beeldscherm mogen kruipen om live te kunnen aanschouwen welke wapens Ubisoft in de strijd gooit. Veel meer weten we nog niet over de persconferentie, maar we kunnen aannemen dat Assasin’s Creed Syndicate, Rainbow Six: Siege, The Division en Just Dance hun opwachting zullen maken. Wat we wel zeker weten, is dat het geheime wapen, de mysterieuze triple-A titel, niet zal worden onthuld. Deze wordt pas ergens in de herfst uit de doeken gedaan door Ubisoft.

Vorig jaar schitterde Ubisoft op de E3 met ondere andere Far Cry 4, The Crew en Assasin’s Creed Unity en liet het ook games zien die we dit jaar hoogstwaarschijnlijk opnieuw terug zien, zoals The Division en Rainbow Six: Siege. Meestal weet de uitgever een flinke show neer te zetten, maar lukt het dit jaar, om 00:00 16 juni, ons weg te blazen zonder het geheime wapen uit de hoge hoed te toveren? Of heeft Ubisoft nog iets anders achter de hand?

Bron: Gamespot

Ubisoft kondigt datum en tijd E3 persconferentie aan

Ubisoft kondigt datum en tijd E3 persconferentie aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch