Menu Premium
Loading...

Ubisoft kondigt Champions of Anteria aan met trailer

Boy Körver 21/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het RTS-genre krijgt er een nieuw telg bij in augustus dit jaar; Ubisoft knalt er vandaag in met de aankondiging van de singleplayer-RTS Champions of Anteria.  Een kleine impressie van de game kun je krijgen middels de bovenstaande trailer die Ubisoft vandaag vrijgaf. Op 30 augustus 2016 kunnen we aan de slag met de game op de PC.

Champions of Anteria is een turn-based RTS met kleine RPG-elementen. Vóór elke missie kun je kiezen welke drie van de in totaal vijf champions je gaat gebruiken om de volgende missie te klaren. Deze en andere beslissingen neem je onder andere aan de hand van de eigenschappen van de champions; elke champion bezit spells en aanvallen die te maken hebben met één van de vijf elementen, bliksem, natuur, water, vuur en metaal. Deze aanvallen zullen het via een soort rock-paper-sissor-systeem wel of niet goed doen tegen bepaalde vijanden. Tijdens de missies zelf kun je alle tijd nemen om je tactiek uit te denken door de game te pauzeren. Je loot kun je bekijken tussen de missies door, als je ook je champions van nieuwe uitrusting en aanvallen voorziet.

Champions of Anteria komt uit op de PC en is speelbaar vanaf 30 augustus 2016. Ben jij enthousiast geworden van deze trailer en ga jij de game checken in september? Laat het ons weten in de comments!

20160421_ChampionsofAnteria

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch