Menu Premium

Ubisoft komt met animatieserie gebaseerd op Far Cry 3: Blood Dragon

Lars Leeftink 11/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zes jaar is het alweer geleden. Toen kwam er een een standalone uitbreiding van Far Cry 3 uit genaamd Blood Dragon. Ubisoft lijkt er weer nieuw leven in te willen brengen. Het is de bedoeling dat het bedrijf samen met Castlevania producer Adi Shankar aan de slag gaan met een nieuwe animatieserie die gebaseerd is op Blood Dragon. Een release date is voorlopig nog niet bekend.

En hoe gaat deze serie dan heten?

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe. Ja, wij verzinnen het ook niet te plekken. Toch lijkt het echt de naam te gaan worden van deze animatieserie. De hoe en wat van deze animatieserie zijn nog niet zeker, omdat er simpelweg nog niet zoveel informatie over is. Behalve de titel en het feit dat de serie gebaseerd zal zijn op Far Cry 3: Blood Dragon is er verder niet bizar veel informatie beschikbaar. Toch is er nog wel iets wat toegevoegd kan worden en misschien wel interessant kan zijn. Het wordt namelijk een mutliverse waarbij verschillende Ubisoft-games betrokken zijn. Hoe dat precies in zijn werking zal gaan, is echter nog niet bekend.

Far Cry 3: Blood Dragon

Voor de mensen die werkelijk waar geen flauw idee hebben waar dit over gaat, bij deze. Blood Dragon is een uitbreiding van Far Cry 3, die iedereen natuurlijk wel kent. Blood Dragon werd gereleased op 30 april 2013 voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De game vindt plaats in 2007 en jij bent een sergeant genaamd Rex Colt. In de jaren 1990 ontstond er een kernoorlog die in 2007 nog steeds bezig is. Je kunt wel invullen dat er op dat moment niet zoveel meer over is van de wereld en er lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Gelukkig is daar het cyborgleger met een oplossing: een krachtig biowapen. Helaas ligt dit biowapen op een eiland. Je kunt het al invullen. Het is aan jouw om informatie te verzamelen en erachter te komen hoe het nu allemaal echt zit.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch