Menu Premium

‘Ubisoft is bezig met een Mario and Rabbids RPG voor de Switch’

Maarten van Steijn 03/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naar verluidt gaat er dit najaar een Mario and Rabbids RPG uitkomen voor de Nintendo Switch. Volgens bronnen bij Kotaku zit Ubisoft midden in de productie van deze game, die later dit jaar uit zou moeten gaan komen.

De game zou de naam Mario & Rabbids Kingdom Battle gaan krijgen. De game moet een turn-based RPG gaan zijn, waarin je met twee spelers local co-op zou kunnen checken. Ook zou de game een humoristische ondertoon gaan krijgen. Daarnaast zou er al bekend zijn dat de game op de Massive’s Snowdrop engine gaat draaien. Deze engine is onder andere gebruikt bij games als The Division en South Park :The Fractured But Whole.

Volgens de bron van Kotaku gaat de game acht speelbare characters bevatten: Mario, Luigi, Yoshi, Peach en – geloof het of niet – vier konijnen, verkleed als  Mario, Luigi, Yoshi, en Peach. Er zou ook al wat artwork verschenen zijn, waarin Mario en zijn volgelingen dikke, laser schietende guns in hun handen hebben.

Al enige tijd gaat dit gerucht in de rondte. Eerst zou het niet duidelijk zijn of deze titel voor de Nintendo Switch gaat verschijnen, waar dit nu dus wel het geval zou zijn. Er is gevraagd om een reactie van Nintendo. Helaas is hier nog niet op gereageerd.

Zie jij een samensmelting van deze twee iconische titels wel zitten? Of heb je hier een hard hoofd in? Laat het weten in de comments.

Bron: Kotaku.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch