Menu Premium

Ubisoft hint naar een grote Splinter Cell aankondiging

Gamekings Redactie 09/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de officiƫle Splinter Cell Facebook pagina heeft Ubisoft een harige teaser geplaatst. Ubisoft hint naar een grote Splinter Cell aankondiging. Nou zegt Ubisoft zelf niet dat het een aankondiging is voor Splinter Cell, maar de behaarde lippen en kin die op het plaatje te zien zijn hebben toch wel heel erg veel weg van Sam Fisher, de hoofdpersoon uit de Splinter Cell reeks.

Verder gaf Ubisoft weinig informatie, maar in het bijschrift van het plaatje worden we allemaal vriendelijk gevraagd om het plaatje te liken en te delen. Doen we dit dan krijgen we meer van het plaatje te zien, doen dus!

Ubisoft heeft recentelijk aangekondigd dat de geliefde Spies Vs. Mercs multiplayer mode terug is te vinden in de aankomende Splinter Cell: Blacklist die ergens rond de lente van 2013 uit zal komen. Misschien dat de afbeelding hier wel mee te maken heeft.

In de comments staan hier en daar wat geruchten over een mogelijke Splinter Cell film maar niks is bevestigd. Wel worden er de laatste tijd vaak games uitgebracht samen met of net na een korte film of iets dergelijks, dus wie weet…

Iemand een idee wat het is? In ieder geval allemaal even liken, al is het maar voor positieve karma! Wie weet brengt het je nog wat moois toch?

Ubisoft hint naar een grote Splinter Cell aankondiging

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch