Menu Premium

Ubisoft hint naar Beyond Good and Evil 2

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft weet de gemoederen op Facebook hoog op te laten lopen door een afbeelding te posten op hun eigen pagina. Nu ben je natuurlijk razend benieuwd wat de afbeelding liet zien. Dat gaan we je vertellen ook, want Ubisoft hint naar Beyond Good and Evil 2.

Het eerste deel van Beyond Good and Evil is ondertussen alweer heel wat jaren oud, en mede door die reden wordt het misschien ook wel tijd voor een tweede deel van de game. In het eerste deel draaide het hoofdzakelijk om Jade en haar oom Pey’j, die een opvangcentrum runnen voor kinderen wiens ouders zijn ontvoerd door de buitenaardse DomZ. De plaatselijke strijdkrachten, genaamd de Alpha-sections, lukt het niet de planeet veilig te houden en het redden van de planeet komt steeds meer neer op Jades schouders.

Of een nieuwe Beyond Good and Evil verder gaat op het vorige verhaal weten we natuurlijk niet, en het is nog maar de vraag of er echt een tweede deel van de game uitgebracht gaat worden. Maar Ubisoft weet ons met de afbeelding wel flink aan het speculeren te krijgen. Ze laten namelijk weten druk te zijn met de voorbereidingen voor de E3 en dat het wel tijd is wat versterking in te roepen. Met een afbeelding van het beroemde varken Pey’j ernaast en als aanvulling ‘points if you remember this classic character!’ weten ze menig fan al enthousiast te krijgen.

Als je al niet genoeg redenen had om vanavond de persconferenties te gaan kijken op onze site, dan heb je er nu nog een hele goede bij. Want vanavond vanaf 23:30 zie je bij ons de voorbeschouwing van de Ubisoft persconferentie, die vanaf 00:00 uur echt gaat beginnen. Zal er daadwerkelijk een Beyond Good and Evil 2 aangekondigd gaan worden?

Ubisoft hint naar Beyond Good and Evil 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch