Menu Premium

Ubisoft haalt Watch Dogs 2 uit z’n mand voor de E3

Karim Shehata 03/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een eerder financieel rapport verklapte al dat we Watch Dogs 2 konden verwachten voor april 2017 en nu is duidelijk dat we erg snel meer gaan horen van de game. Ubisoft haalt Watch Dogs 2 uit z’n mand voor de E3!

De uitgever heeft in een mail de plannen onthuld voor de E3 persconferentie die het zal geven en daarin staat dat naast For Honor en Tom Clancy’ Ghost Recon Wildlands, ook Watch Dogs 2 uit de hoge hoed is getoverd voor deze persconferentie. Een erg grote verrassing is dit niet, mede door het eerder genoemde financiële rapport en het promotiemateriaal dat verschillende mensen al in handen hebben gekregen.

De eerste Watch Dogs verscheen in de eerste helft van 2014 en werd wisselend ontvangen, nadat er een ongelooflijke hype rondom de game was ontstaan. Vanaf het begin was het echter al duidelijk dat er een opvolger zou komen, gezien Ubisoft al snel aangaf een hoop dingen te willen verbeteren in het vervolgdeel. Nu zijn we dus niet ver meer van een tweede Watch Dogs vandaan en is het natuurlijk gissen naar wat de Franse uitgever op maandag 13 juni om 22:00 Nederlandse tijd gaat laten zien van de game tijdens de E3 persconferentie van het bedrijf.

Ook krijgen we dus nieuwe beelden te zien van For Honor en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands op deze persconferentie, terwijl we met z’n allen natuurlijk stiekem ook hopen op een verrassing of twee. Ga jij de Ubisoft persconferentie dit jaar werderom nauwgezet volgen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch