Menu Premium

Ubisoft trakteert op gratis Rayman Origins

Roy de Keijzer 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft bestaat inmiddels alweer 30 jaar. Om dit te vieren heeft de Franse gamegigant besloten om ons te verwennen met meerdere gratis games. Het is binnenkort namelijk mogelijk om Rayman Origins gratis binnen te slepen voor de PC. Rayman Origins is de opvolger van de originele Rayman trilogie, waar voor het eerst weer werd teruggegrepen naar de roots van Rayman.

Ter ere van het 30-jarige bestaan van Ubisoft kunnen deze maand leden van de Ubisoft Club de game Rayman Origins gratis downloaden op de PC. De game is vanaf woensdag 17 augustus gratis te downloaden en zal dan 30 dagen lang gratis beschikbaar zijn. Je moet hiervoor dan wel even een gratis account aanmaken bij de Ubisoft Club. Voor meer informatie, check de UbisoftClub. Rayman Origins kwam uit op 15 november 2011, voor de toenmalige PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation Vita, 3DS en dus de PC. Omdat het alweer even geleden is, is mooi tijd om de game opnieuw te doorlopen. Wat de volgende gratis Ubisoft-titel zal gaan worden is nog niet bekend, wellicht dat we tijdens de Gamescom hier meer over te horen krijgen.

Ga jij deze game vanaf de 17e binnenslepen, of heb jij deze game al helemaal grijsgespeeld? En op welke console heb je dat toentertijd gedaan? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch