Menu Premium

Ubisoft geeft details vrij van day one patch The Crew

Karim Shehata 02/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tegenwoordig krijgt eigenlijk iedere game wel te maken met een patch op de dag van release, mooi gezegd een day one patch. Ook Ubisoft’s The Crew ontkomt hier niet aan en we mogen waarschijnlijk zelfs blij wezen dat deze day one patch bestaat, want de update pakt een flink aantal problemen aan.

Zo worden er in deze patch problemen aangepakt met betrekking tot matchmaking, achievements, DLC en vele andere aspecten van de game. Vooral de problemen met matchmaking klinken zorgelijk, aangezien er problemen zouden zijn met het joinen van je vrienden, connectiviteitsproblemen zouden zijn met de servers en je hele party niet meer bij elkaar zou zitten na een online race. De patch lijkt dit echter allemaal op te lossen.

Ook zijn er dus problemen opgelost met het unlocken van achievements, welke voordat deze patch verscheen dat dus blijkbaar niet wilde doen. Het invoeren van DLC codes ging daarnaast niet soepel en er zijn ook last-minute nog flink wat bugs uit de game gehaald. Laten we hopen dat deze day one patch er voor heeft gezorgd dat deze problemen echt verholpen zijn en dat gamers vandaag op de dag van release goed aan de slag kunnen met de racegame van Ubisoft. The Crew verscheen vandaag op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PC.

Bron: Ubisoft

Ubisoft geeft details vrij van day one patch The Crew

Ubisoft geeft details vrij van day one patch The Crew

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch