Menu Premium

‘Ubisoft gaat in 12 maanden vijf AAA titels op de markt brengen’

Lars Leeftink 07/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft lijkt tijdens een earnings call even de verwachtingen behoorlijk hoog te hebben gelegd. De laatste tijd zijn er een paar titels van Ubisoft uitgesteld (Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters and Rainbow 6: Quarantine), maar nu komt de uitgever met beter nieuws. Tussen april 2020 en maart 2021 gaan er volgens Shinobi602 vijf triple a titels op de markt gebracht worden.

Vijf AAA titels van Ubisoft

Van deze vijf AAA titels zijn er drie al bekend. Het gaat hierbij om Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six: Quarantine. Deze games waren al een tijdje bekend. Maar dan zijn er dus nog twee games over die niet geopenbaard zijn. Een daarvan lijkt behoorlijk eenvoudig in te vullen te zijn: Assassin’s Creed: Ragnarok. Er is al aardig wat gelekt rondom deze game, zoals dat de game cross-gen zal zijn (net zoals de vijf andere games) en dat de vikings in het middelpunt van de belangstelling zullen staan. De vraag is dus nu: wat is de vijfde grote franchise die een game krijgt?

Far Cry? Deze kans lijkt klein, aangezien er vorig jaar nog een nieuwe Far Cry op de markt is gekomen: Far Cry New Dawn. Aangezien ook Tom Clancy’s al vertegenwoordigd is (Rainbow Six: Quarantine) ga je al gauw naar games als Just Dance of een nieuwe Prince of Persia. Beyond Good and Evil 2 is op papier echter de grootste kanshebber. Het is echter behoorlijk rustig omtrent de game. Geen release date, geen nieuws, geen beelden. Niks. De kans dat deze game tussen april 2020 en maart 2021 uit gaat komen lijkt momenteel dan ook niet zo heel groot te zijn. Maar zoals wel bekend is: dingen kunnen snel veranderen.

Uitstel Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters and Rainbow Six: Quarantine

Want dat Ubisoft qua nieuws mindere tijden heeft gekend staat wel vast. Eind vorig jaar werden er vrij plotseling drie games uitgesteld. Watch Dogs zou eigenlijk op 6 maart 2020 uit gaan komen, maar komt nu op zijn vroegst pas in april uit. Hetzelfde geldt voor Gods & Monsters en Rainbow Six: Quarantine. Van al deze games is voorlopig nog geen vaste release datum geopenbaard.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch