Menu Premium

Ubisoft en Spinnin’ Records werken samen met Oliver Heldens voor Watch Dogs 2

Maarten van Steijn 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft en Spinnin’ Records kondigen een samenwerking aan met Oliver Heldens voor Watch Dogs 2. Dit betekent dat zijn nieuwe nummer ‘Good Life’ geïnspireerd zal zijn op de hackgame van Ubisoft, die op 15 november verschijnt voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

De officiële music video voor het nieuwste nummer van Oliver Heldens is dus geïnspireerd op de game en zelfs geproduceerd door Ubisoft. Om deze video aan de hele wereld te laten zien, is er op 11 november een livestream ingepland door Ubisoft, welke vanaf het Google-gebouw in Londen gehouden zal worden. In deze stream zie je de videoclip van Oliver Heldens.

Ubisoft Benelux’ marketing directeur Marcel Keij kwam in het persbericht met een statement over de videoclip:

‘De wereld van Watch Dogs 2 laat een complete verandering zien van sfeer en tone of voice, vergeleken met de eerste game. De setting van San Francisco biedt een zonnige en spannende wereld die serieuze uitdagingen biedt maar vooral leuke kanten heeft. Wij zochten een artiest die een groot publiek trekt maar ook het speelse karakter van DedSec kon vertegenwoordigen. Oliver Heldens past precies in dit plaatje.’

De track “Good Life” van Oliver Heldens is straks in-game te beluisteren. Voor “Good Life” werkte de Nederlandse DJ en producer samen met de Deense zangeres Ida Corr.

Wat vind jij van deze samenwerking? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch