Menu Premium

Ubisoft brengt Steep, Just Dance 2017 en Rayman Legends naar de Switch

Karim Shehata 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmorgen vroeg vond de Nintendo Switch-presentatie plaats, waarin we een hoop games wel en een hoop games niet zagen. Zo kwamen we er achteraf pas achter dat Mario Kart 8 daadwerkelijk naar de Switch komt, terwijl we op de persconferentie niets hadden gehoord van Ubisoft. Toch komen er drie Ubisoft-games naar Nintendo’s nieuwe platform, te weten Steep, Just Dance 2017 en Rayman Legends.

In de montages tijdens de presentatie zagen we al wat kleine stukjes van deze games langskomen, terwijl Just Dance 2017 zelfs al een poosje bevestigd was voor de Nintendo Switch. Nu komen dus ook Steep en Rayman Legends naar de Nintendo Switch.

Rayman Legends komt in de vorm van een Definitive Edition naar de Nintendo Switch, alhoewel nog niet helemaal duidelijk is wat er dan extra wordt toegevoegd aan de game. Rayman Legends is op het moment al beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 4 en Xbox One.

Ubisoft zegt zelf het volgende over de samenwerking met Nintendo:

“Ubisoft brengt Just Dance 2017, Rayman Legends: Definitive Edition en Steep naar de Nintendo Switch. We zijn trots om zo nauw met Nintendo samen te werken rondom deze nieuwe console. Zo kunnen we spelers geweldige games en ervaringen bieden op een apparaat dat dezelfde filosofie hanteert als wijzelf: een focus op toegankelijkheid en het samenbrengen van mensen.”

Hier voegt Ubisoft aan toe dat er nog veel meer games in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch. Laten we hopen dat er inderdaad nog wat toffe games aan zitten te komen voor de Switch van Ubisoft. Stiekem hoop ik in ieder geval alvast op For Honor, met ondersteuning voor JoyCon-controllers. Beetje je vrienden neerhakken met een kratje bier.

Een mens mag in ieder geval dromen. Ga jij deze games checken op de Nintendo Switch, of heb je deze games allang gespeeld op andere platformen? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch