Menu Premium

Ubisoft bezig met nieuwe projecten binnen Child of Light-universum

Franky Mangal 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Child of Light verraste vorig jaar vriend en vijand door zijn meeslepende muziek, setting en ijzersterke gameplay. Het is na de release een lange tijd stil geweest, maar nu is het licht toch aangewakkerd en heeft creative director Patrick Plourde gehint naar de toekomst, die er naar alle waarschijnlijkheid komt, van Child of Light.

Hoewel hij geen direct vervolg heeft bevestigd, heeft Plourde via Twitter aan fans laten weten dat er op dit moment meerdere project in ontwikkeling zijn die zich afspelen in het zelfde universum als Child of Light. “Fans van Child of Light: er zijn verschillende toffe projecten in ontwikkeling die zich afspelen in het Child of Light-universum.  Meer nieuws volgt snel. Houdt ons in de gaten!”, valt er te lezen op zijn Twitter-account.

Meer details zijn er nog niet bekend en we weten dus ook niet wat de toekomst zal brengen, maar het team achter Child of Light is in september 2014 een vast ontwikkelteam geworden binnen Ubisoft.  Destijds vertelde Lionel Reynaud van Ubisoft Montreal hier het volgende over: “Het team achter Child of Light heeft veel geleerd over wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een RPG en daarom is besloten om er een vast team van te maken. Ze zijn erg enthousiast en willen graag nogmaals samenwerken aan een volgend project, of het nou om een grote of kleine game gaat”. Wellicht dat er op de E3 2015 meer bekend wordt gemaakt door Ubisoft.

Heb jij liever een direct vervolg op Child of Light of zie je liever een ander project in het Child of Light-universum? Laat het weten in de comments!

Bron: Patrick Plourde (Twitter) – via Eurogamer

Ubisoft bezig met nieuwe projecten binnen Child of Light-universum

Ubisoft bezig met nieuwe projecten binnen Child of Light-universum

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch