Menu Premium

Ubisoft bevestigt Watch Dogs voor de PlayStation 4

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 was iedereen lyrisch over Watch Dogs, de tot de E3 2012 onbekende game. Vandaag was Watch Dogs te zien tijdens de live persconferentie van Sony. Er werd veel gespeculeerd rond die tijd. Wel of geen next-gen titel? Wanneer komt hij uit? Op een van de vragen hebben we antwoord gekregen, want Ubisoft bevestigt Watch Dogs voor de PlayStation 4.

Je dwaalt door de straten van Chicago. Je ziet een leuk meisje op de hoek, doet niet moeilijk, pakt je telefoon en voordat je het weet, weet je alles van haar af. Je ziet dat je portemonnee leeg is, rent naar de dichtstbijzijnde geldautomaat, pakt wederom je telefoon en trekt een paar flappen uit de geldautomaat. Dan krijg je iets binnen. Een meid wordt bedreigd en je wordt nieuwsgierig, je neemt eens een kijkje. Het loopt hevig uit de hand en voordat je het in de gaten hebt zit je in een spectaculaire achtervolging. Nadat je van je doelwit af bent, zijn er ook nog eens van die obscure figuren, genaamd de politie. Je ziet de politieauto snel naderen, maar drukt net op tijd op de knop waardoor paaltjes uit de grond omhoog schieten en ze een enorme crash veroorzaken. Je bent nog niet van ze af. Er komt er nog een aan, maar deze bezorg je een lekke band. Je klimt een dak op en hackt een trein. Daarna wordt het wazig en is de demo (helaas) afgelopen.

Watch Dogs is dus een next-gen titel, maar een releasedatum is helaas nog niet bekend. Het bovenstaande is uiteraard maar een glimp van wat de open wereld van Watch Dogs te bieden heeft. We moeten dus geduldig zijn en hopen op meer gameplay. Word jij al warm van Watch Dogs?

Ubisoft bevestigt Watch Dogs voor de PlayStation 4

Ubisoft bevestigt Watch Dogs voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch