Menu Premium

Ubisoft bevestigt een oplossing voor de frame-rate problemen van Unity

Karen Koch 14/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je ook maar enigszins het nieuws hebt gecheckt de afgelopen dagen, zal het je niet zijn ontgaan dat Assassin’s Creed Unity behoorlijk wat problemen heeft. De game, die exclusief voor de next-gen consoles is ontwikkeld, zit vol met glitches. Ook worden de beloofde 30fps lang niet gehaald. Toch is hier mogelijk een fix voor: Ubisoft bevestigt een oplossing voor de frame-rate problemen van Unity.

Ubisoft heeft beloofd om met Assassin’s Creed Unity een ervaring met een constante 30fps te leveren. Sinds de release van de game is dit echter onwaar gebleken. De Xbox One-versie zakt regelmatig tot de 25fps, maar de PlayStation 4-versie doet het zo mogelijk nog slechter. Deze zakt soms zelfs onder de 20fps. Daarnaast zit de game nog vol met glitches, voornamelijk NPC’s die letterlijk uit de lucht komen vallen. Hier heeft Ubisoft al veel klachten over gehad en ze zijn meteen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van patches voor deze problemen. Voorlopig geven ze echter aan dat je al een betere ervaring zal hebben als je simpelweg de internetverbinding uitzet. Zo simpel? Ja, zo simpel. Dit zou, volgens Ubisoft, al een behoorlijke impact moeten hebben op de framerates.

Of dit echt een oplossing is, kan je makkelijk uittesten als je zelf een Xbox One of PlayStation 4 thuis hebt staan. Assassin’s Creed Unity is namelijk sinds gisteren te krijgen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Eurogamer.net

Ubisoft bevestigt een oplossing voor de frame-rate problemen van Unity

Ubisoft bevestigt een oplossing voor de frame-rate problemen van Unity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch