Menu Premium

Ubisoft bevestigt dat er gewerkt wordt aan Beyond Good & Evil 2

Gamekings Redactie 01/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er ooit een vervolg gaat komen op Beyond Good & Evil is al bijna een zekerheid. We hebben het echter heel lang zonder moeten doen en ook het eerste deel stamt al uit 2003. De originele bedenker, niemand minder dan Michel Ancel, heeft een nieuwe studio en Ubisoft bevestigt dat er gewerkt wordt aan Beyond Good & Evil 2 door de beste man en zijn teamgenoten. Gaan we er snel meer van zien?

Dubbed Wild Sheep Studio is hoe de nieuwe studio van Ancel heet en bestaat uit dertien man. De studio is echter wel onderdeel van Ubisoft, gezien Ancel wel nog steeds voor het Franse bedrijf uit Montpellier blijft werken. Het is dan ook de Ubisoft-tak uit die stad die onder leiding van Ancel aan Beyond Good & Evil 2 blijkt te werken. In 2008 kregen we al de eerste teaser trailer van het vervolg van de game die onwijs veel gamers met veel plezier gespeeld hebben en Ubisoft bevestigt dat Beyond Good & Evil 2 sindsdien ook echt in ontwikkeling is. Dat is echter al zes jaar terug, dus wellicht gaat het allemaal niet zo rap.

Ubisoft vertelt aan de website Eurogamer dat Beyond Good & Evil 2 een ontzettend ambitieus project is en dat ze de techniek van ‘next-gen’ willen gebruiken om Beyond Good & Evil een waardig vervolg te geven. De game is nog wel in een vrij vroege fase en Ubisoft belooft later meer bekend te gaan maken, wanneer de tijd daar rijp voor is.

Het is niet de eerste keer dat we horen over Beyond Good & Evil 2, dus hou je adem niet in tot er een eventuele releasedatum komt. Mocht deze namelijk überhaupt al komen, duurt het waarschijnlijk nog wel even. Als ze het hebben over next-gen komt de game waarschijnlijk uit op de PC, Xbox One en PlayStation 4, maar dat is tot noch toe ook alleen maar gissen.

Ubisoft bevestigt dat er gewerkt wordt aan Beyond Good & Evil 2

Ubisoft bevestigt dat er gewerkt wordt aan Beyond Good & Evil 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch