Menu Premium

Ubisoft bevestigt dat Beyond Good and Evil 2 in ontwikkeling is

Tim Koelen 06/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht van een nieuwe Beyond Good and Evil ging al een tijdje de rondte over het internet. Het hoge woord is er nu eindelijk uit, want Ubisoft bevestigt dat Beyond Good and Evil 2 in ontwikkeling is. De mededeling over de serie verscheen op de Facebook-pagina van Beyond Good and Evil.

Gisteren kon je hier al lezen dat de gloednieuwe titel van Ubisoft nog maar in de pre-productie is. Ubisoft heeft vandaag gelukkig de lucht geklaard rondom de hype die zich opbouwde door de vele teases en verwijzingen naar een eventueel vervolg op de klassieker die in 2003 verscheen.

Michel Ancel zal ook deze keer verantwoordelijk zijn voor de game. De Ubisoft Montpellier Studio, die we ook kennen van onder andere Rayman, zal ook deze keer Ancel helpen met de ontwikkeling van de nieuwe Beyond Good and Evil.

Echt heel veel nieuwe informatie wordt er nog niet gegeven over de serie die inmiddels een kleine cultstatus heeft gekregen. Ben je nog niet bekend met de serie? Dan kan je vanaf 12 oktober Beyond Good and Evil gratis downloaden in verband met het 30-jarige bestaan van Ubisoft. De game moet je weliswaar binnen een maand downloaden en is alleen gratis voor PC.

Ben jij de kolen al aan het stoken voor de hypetrain of wacht je het maar eens rustig af? We horen het graag van je in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch