Menu Premium

Ubisoft Annecy werkt mee aan Tom Clancy’s The Division

Angelique Grift 08/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er iets bijzonder is aan Ubisoft, dan zijn het wel hun vele internationale teams die allemaal hun eigen expertise hebben. Deze teams worden dan ook vaak gevraagd om met elkaar samen te werken.Op dit moment is Ubisoft Massive Entertainment druk bezig met de ontwikkeling van Tom Clancy’s The Division met behulp van hun prachtige Snowdrop engine. Uiteraard gaat het ontwikkelen van dit project niet alleen, want vanaf het begin werkt Ubisoft Massive Entertainment al samen aan de game met de studio’s Red Storm Entertainment en Ubisoft Reflecti0ns. Nu mag er nog een Ubisoft divisie aan het rijtje studio’s toegevoegd worden, want ook Ubisoft Annecy werkt mee aan Tom Clancy’s The Division.

Managing Director van Massive Entertainment David Polfeld zegt erg blij te zijn met Annecy als toevoeging aan The Division-familie. Samenwerking van meerdere studio’s met hun eigen expertise, eigenlijk dus een samenwerking van meerdere ervaren, getalenteerde ontwikkelaars, zorgt voor meer creatieve mogelijkheden tijdens de ontwikkeling. Dit zal volgens Polfeld een positieve boost geven aan de kwaliteit van de game. Ook bij Annecy zijn ze erg blij te mogen aansluiten bij de huidige studio’s om Tom Clancy’s The Division te creeëren en naar een hoger niveau te tillen.

Het zijn niet de minste studio’s die aan de game werken. Red Storm Entertainment heeft gewerkt aan de eerdere Clancy games en het laatste werk van Reflections is The Crew. Je denkt misschien dat je nog nooit van Annecy hebt gehoord, maar ook zij hebben een leuke lijst aan games waar ze aan hebben mee ontwikkeld, waaronder Rayman 2 op de Nintendo 64 en Assassin’s Creed 2. Bij Assassin’s Creed 2 heeft de studio vooral gewerkt aan de multiplayer van de game. Wat Annecy gaat bijdragen aan de game is nog niet bekend. De details worden nog een geheim gehouden bij The Division. Wat denk jij dat ze gaan toevoegen?

Bron: Ubiblog

Ubisoft Annecy werkt mee aan Tom Clancy's The Division

Ubisoft Annecy werkt mee aan Tom Clancy’s The Division

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch