Menu Premium

Twitter-kanaal South Park teased The Fractured But Whole voor Nintendo Switch

Maarten van Steijn 15/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je leest het goed, het Twitter-kanaal van South Park heeft een opmerkelijke tweet de wereld in geknald. The Fractured But Whole voor Nintendo Switch zou na het lezen van deze tweet dus zomaar zo dus gek nog niet zijn! Check hieronder de tweet van het officiële South Park kanaal:

‘Nin-ten-do. I’m coming’, refereert hoogstwaarschijnlijk naar het feit dat developer Ubisoft de game uitgesteld heeft. Oorspronkelijk was het namelijk de bedoeling dat deze turn-based role-playing game op 7 december 2016 al uit zou komen, tot september vorig jaar bekend werd gemaakt dat de game uitgesteld is tot 2017.

South Park: The Fractured But Whole is de tweede South Park game. De eerste game – The Stick of Truth – is in maart 2014 uitgekomen. Dit tweede deel berust op ongeveer dezelfde gameplay elementen, al zou ten opzichte van het vorige deel het combat systeem een stuk uitgebreider worden, evenals het RPG gehalte van deze game.

Gelukkig heeft David de game alvast aan mogen raken tijdens de Gamescom van 2016 – check dat dus vooral ook nog even!

Uitstel door de Switch?

Heb jij het idee dat het destijds uitstellen (mede) afkomstig is vanwege de release van de Switch? En is dit zeker een game die jij op de Switch zou willen checken, of liever nog steeds gewoon op de PS4, Xbox One of PC? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch