Menu Premium

South Park: The Fractured But Whole is uitgesteld tot volgend jaar

Soraya van der Weiden 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laat het maar aan Ubisoft over om met een paar woorden het geduld van menig gamer flink op de proef te stellen. In een zeer korte blog maakte de ontwikkelaar bekend dat South Park: The Fractured But Whole is uitgesteld tot volgend jaar. Pas vanaf Q1 2017 kun jij de held uithangen in South Park!

Het nieuwe avontuur van de jongens uit South Park speelt zich precies een dag na The Stick of Truth af en volgt hetzelfde principe. De game is dus nog steeds een RPG, maar legt wel meer focus op turn-based combat. Cartman heeft het in zijn hoofd gehaald dat iedereen een superheld moet zijn en jij als The New Kid moet hier ook aan geloven. Waar het in de vorige game niet mogelijk was om als meisje te spelen, kan het in South Park: The Fractured But Whole wel!

Helaas zullen we dus nog iets langer moeten wachten op deze nieuwe game. In een kort en bondig persbericht meldt Ubisoft dat de game is uitgesteld naar Q1 van 2017 om aan de hoge verwachtingen van de spelers te kunnen voldoen. Ondertussen lachen wij nog een keertje om die keer dat David scheetjes over zijn longen nam in de preview op Gamescom. Heb jij zin in South Park: The Fractured But Whole? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubiblog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch