Menu Premium

Uh oh: Bekende Twitch Streamer gearresteerd vanwege pedofilie

Hylke Haagsma 05/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh-oh…Pedo paniek in Twitch land! Thomas Cheung is een medewerker van game studio Hi-Rez ( Paladins ) en een partnered Twitch streamer. Afgelopen weekend werd hij gearresteerd in Brookhaven, Georgia. De politie hield hem aan vanwege het feit dat hij via een computer een kind probeerde te verleiden en te lokken. Dit is een flink zware misdaad in Georgia.  De politie wist hem te lokken door zichzelf als jong meisje voor te doen, maar Cheung kwam flink van de koude kermis thuis.

Cheung is 32 jaar en een van de 21 mannen die gearresteerd is door de politie en de FBI. Volgens eens politie rapport is hij gearresteerd in een parkeer garage in Brookhaven. Cheung loopt het risico om een boete van 10,000 te krijgen en kan rekenen op zo’n 20 jaar gevangenisstraf.

Op Twitch is hij beter bekend als “Elvine” en heeft hij maar liefst 34,000 volgers. Hij staat bekend als populaire Twitch-streamer maar kan voorlopig de roem op zijn buik schrijven. Cheung speelde veel MMORPG’S op zijn kanaal en was ook een prominente persoonlijkheid in de World of Warcraft community.

Hi-Rez Studios grijpt direct in

Bij Hi-Rez Studio’s had hij zijn full-time baan en de grote baas bij Hi-Rez heeft aangegeven dat hij inmiddels van het arrest op de hoogte is en hem bij deze de laan uit heeft gegooid. Als ouder zijnde vond hij het moeilijk zich iets verschrikkelijker voor te stellen. Ook Steelseries, de sponsor van Cheung heeft hem laten vallen, dit lieten ze op Twitter weten.

Nieuws wat bij ons ook als schokkend binnenkomt. Überhaupt is dit niet het eerste schandaal dat zich afspeelt op Twitch. Eerder kwam in het nieuws dat MrDeadMoth (een Australische gamer) een discussie tussen hem en zijn vriendin te zien kregen, daar bleef het destijds niet bij, nadat z’n vriendin hem vroeg om te stoppen met spelen kon je daarna op de achtergrond horen hoe hij zijn vriendin sloeg.

Wat ons betreft een tweede schokkend schandaal op Twitch en helemaal foute boel.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch