Menu Premium

Twentieth Century Fox registreert Alien: Isolation als merknaam

Gamekings Redactie 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al lang geleden dat de titel ‘Alien’ eervol aan een videogame werd verbonden. Aliens: Colonial Marines had de redding moeten zijn voor de naam, maar we weten inmiddels hoe dat afliep. Er biedt zich nu een nieuw hoop aan, want Twentieth Century Fox registreert Alien: Isolation als merknaam.

De originele Alien-films – en in het bijzonder de eerste – worden nog altijd gezien als science-fiction klassiekers. En laten we eerlijk zijn, zo’n franchise verdient gewoon een brute videogame waarin je de claustrofobie, spanning en rauwe overlevingsdrift ervaart die we kennen van de films. Alien: Colonial Marines beloofde veel van dat, maar zoals we inmiddels weten wist de Sega-game de potentie niet te benutten. Treurig wel, maar wellicht vindt de franchise dan toch redding in een nieuwe project van Twentieth Century Fox.

Vandaag werd de merknaam ‘Alien: Isolation’ geregistreerd door de entertainment-producent. De beschrijving van de merknaam bevat: computer-game en videogame-software, downloadable mobile software en decoratieve magneten. Als je nu aan je koelkast denkt en dat ‘ie wel een beetje decoratie kan gebruiken, zit je misschien op de verkeerde site. Wij zien hier namelijk een mogelijke redding voor videogames in de Alien-franchise. En die magneten willen we natuurlijk best op onze koelkast plakken, maar dan moet de eventuele game ons straks al een klein meisje laten gillen en ons wanhopig doen grijpen naar schone boxershorts.

Het zou maar zo kunnen dat dit de game is waar Creative Assembly al geruime tijd mee bezig is, maar dat is niet bevestigd. Wordt het een shooter? Of wordt het toch een RTS, iets wat zeker binnen de comfort-zone van de ontwikkelaar valt? We hopen snel meer te weten te komen!

Twentieth Century Fox registreert Alien: Isolation als merknaam

Twentieth Century Fox registreert Alien: Isolation als merknaam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch