Menu Premium
Loading...

Tweede Division expansion: Survival verschijnt morgen

Rens van Nerum 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, morgen is het zo ver. De tweede expansion is dan beschikbaar voor Tom Clancy’s: The Division. De expansion heet Survival en alles rondom deze nieuwste uitbreiding gaat dan ook om overleven!

Sinds vandaag is de trailer uit voor de nieuwe uitbreiding van The Division. In de trailer kun je zien wat de expansion te bieden heeft aan nieuwe content voor de game. Zo zie je in de trailer dat je met 24 survivors de strijd aan kunt gaan om op zoek te gaan naar het geneesmiddel waar jouw leven vanaf hangt. Echter word er ook nog eens verteld dat je het geneesmiddel moet vinden voordat de sneeuwstorm arriveert. De storm blijkt alleen niet je enige probleem want er zijn ook een shitload aan vijanden die jou proberen te stoppen in je missie.

Verder is er in de trailer nog meer interessante informatie te zien. In patch 1.5 (die overigens gratis is) zit namelijk ook nog eens nieuwe content voor je game, namelijk: nieuwe World Tier, nieuwe Named Gear en Weapons en een nieuwe Gear score cap.  Zowel de patch als de expansion zijn vanaf morgen, 22 november dus, beschikbaar om te downloaden en aan te schaffen.

Ga jij overleven in de sneeuw van the Division: Survival? Laat ons weten wat jij ervan vind in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch