Menu Premium

Tweede State of Decay update zorgt voor vastlopende consoles

Gamekings Redactie 02/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Combineer zombies, een open wereld en de drang om te overleven in een game, en je bent dichtbij de garantie dat het een succes wordt. Natuurlijk moet de uitvoering ook nog goed gedaan worden, maar het concept werkt. Gamers houden van zombies een kopje kleiner maken. Zo bewees Naughty Dog dat met The Last of Us en heeft Undead Labs met hun State of Decay ook een hit te pakken. State of Decay doet het op het moment verschrikkelijk goed, maar zoals we ondertussen gewend zijn in de game-industrie moet er nog het een en ander aan gesleuteld worden. Het is tegenwoordig de gang van zaken dat games van updates voorzien worden om fouten glad te strijken. Soms zitten er in updates juist fouten die het probleem alleen maar erger maken. Zo is ook het geval bij State of Decay. De tweede State of Decay update zorgt voor vastlopende consoles, iets dat het voor velen onmogelijk maakt de game te spelen.

Het is de nachtmerrie van menig gamer. Vol enthousiasme zit je in een game en dan opeens is het, door een fout van een ander, onmogelijk om verder te spelen. De ontwikkelaar achter State of Decay, Undead Labs, heeft per ongeluk zo’n fout begaan. Het was de bedoeling om door middel van een update wat bugs in State of Decay op te lossen, maar in ruil daarvoor werd het voor velen onmogelijk om überhaupt met de game aan de gang te gaan. Uiteraard ontzettend vervelend, maar niet zo’n grote ramp als ze gelijk wisten waar het aan lag en het konden oplossen. Niets is minder waar, want ze weten het zelf ook niet. Met de handen in het haar vragen ze gamers om hulp, nu het nog steeds onduidelijk is wat de oorzaak is dat de tweede update van State of Decay ervoor zorgt dat Xbox 360-consoles vastlopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vraagt Undead Labs of gamers willen helpen met het zoeken naar de oplossing. Naast dat ze graag de savegame-bestanden ontvangen van gamers die last hebben van het probleem, zien ze ook graag het modelnummer van de vastlopende Xbox 360-console en de datum waarop de console gemaakt is. Deze informatie staat allemaal op een sticker op de console, waardoor alleen de gebruiker zelf in staat is dit te achterhalen. Ook zou Undead Labs graag willen weten hoeveel ruimte er nog beschikbaar is op de harde schijf waarop State of Decay geïnstalleerd staat. Op het moment willen ze niets uitsluiten, waardoor ze graag zoveel mogelijk informatie hebben en het probleem binnen niet al te lange tijd opgelost kan worden. Mocht je dus bij de ongelukkigen horen die hier last van hebben, dan kun je jezelf en veel anderen een plezier doen door Undead Labs te helpen bij hun zoektocht naar wat de oorzaak is. Laten we er vanuit gaan dat er met de hulp van gamers snel een oplossing komt.

Tweede State of Decay update zorgt voor vastlopende consoles

Tweede State of Decay update zorgt voor vastlopende consoles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch