Menu Premium

Twee uitbreidingspakketten aangekondigd voor The Witcher 3: Wild Hunt

Gamekings Redactie 07/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien realiseer je je het nog niet, maar over een dikke maand mag je de eerste stapjes gaan zetten met Geralt in The Witcher 3: Wild Hunt. Bij een naderende release is het gewoon dat er steeds meer nieuwtjes naar buiten komen en zo ook vandaag. Vandaag is namelijk bekendgemaakt dat naast de gratis DLC pakketten ook twee betaalde uitbreidingen op het programma staan van ontwikkelaar CD Projekt Red, die dertig uur extra gameplay moeten gaan bieden.

In het eerste pakket, Hearts of Stone, reis je als Geralt af naar Oxenfurt, waar je een opdracht moet voltooien voor de mysterieuze ‘Man of Glass’. Dit avontuur zou je een uur of tien moeten zoet houden. Hearts of Stone staat op de planning voor oktober dit jaar.

Is dat nog niet genoeg, dan volgt ook nog eens het pakket ‘Blood and Wine’. Deze uitbreiding voegt een compleet nieuwe regio, Toussaint, toe aan de wereld waarin je je twintig uur in een verhaal kan verliezen. Toussaint ziet er alledaags en normaal uit, aldus ontwikkelaar CD Projekt Red. Toch zal de regio het een en ander te bieden hebben qua actie, want waarom zou je er anders als Witcher er naartoe rijden? Blood and Wine staat op de planning voor het eerste kwartaal van 2016.

Eerder werden al zestien gratis DLC ‘stukjes’ aangekondigd, waaronder cosmetische toevoegingen en een speelbaar contract, waar iedereen met de game van kon genieten. Destijds was het nog onduidelijk of er ook betaalde uitbreidingen uit zouden komen. CD Projekt Red kwam toen met het principe dat ze alleen betaalde DLC uit zouden brengen als ze er zeker van waren dat niemand die de DLC koopt, achteraf zal klagen dat hij of zij er te veel voor heeft betaald. Vandaag ging de ontwikkelaar dus ook in op deze uitspraak en schept dan ook hoge verwachtingen door te stellen dat ze deze vereiste behaald hebben.

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 19 mei voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: IGN

Twee uitbreidingspakketten aangekondigd voor The Witcher 3: Wild Hunt

Twee uitbreidingspakketten aangekondigd voor The Witcher 3: Wild Hunt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch