Menu Premium
Loading...

Twee nieuwe Civilization 6 video’s tonen de Amerikaanse factie en de uitbreiding van je stad

Rik Koning 21/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leven van de turn-based strategy-fanaten staat al ruim een maand in het teken van maar één ding; de naderende release van Civilization VI later dit jaar. Sinds de verrassende aankondiging van dit nieuwste deel in de razendpopulaire franchise begin mei zijn er al een hoop details over de game vrijgegeven. In de nasleep van de E3 brengt 2K Games via een persbericht nieuwe beelden naar buiten. Deze twee nieuwe Civilization 6 video’s tonen de Amerikaanse factie en de uitbreiding van je stad.

In de eerste video – die hierboven te bewonderen is – is te zien hoe het nieuwe districten-systeem zal gaan werken. Daar waar steden in Civilization in het verleden altijd uit één tile bestond en alle omliggende gebieden als soort platteland gezien werden, brengt Civilization VI een geheel nieuw system met zich mee. Hierin kunnen omliggende gebieden omgetoverd worden tot districten van een stad, die bepaalde effecten op de ontwikkeling van de stad zullen hebben.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een district te creëren dat het onderzoek, de groei, de cultuur of de productie van een stad kan stimuleren. Daarnaast krijgen districten bonussen als ze op een bepaalde locaties gebouwd worden. Op deze manier zal het uitbouwen van steden een stuk diverser aanvoelen dan in de vorige delen en is het mogelijk om veel grotere steden te bouwen.

In de tweede video wordt een eerste kijkje gegeven in één van de facties van de game. De Amerikaanse civilizatie wordt geleid door president Theodore Roosenvelt en heeft een sterke focus op cultuur en toerisme. De twee unique eigenschappen die elke factie in Civilization VI heeft zijn in het geval van Amerika een bonus voor de legacy van haar overheid en de Mustang P51, een sterk gevechtsvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog.

Civilization VI komt op 21 oktober uit voor de PC. Kan jij nog zo lang wachten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch