Menu Premium

Turtle Rock Studios kondigt een nieuwe fantasy FPS IP aan

Maarten van Steijn 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Turtle Rock Studios kondigt een nieuwe fantasy FPS IP aan! Het gaat volgens developer Turtle Rock een duistere co-op first-person shooter worden, met fantasy elementen. De nu nog naamloze game wordt uitgegeven door Perfect World Entertainment, die bekend staat om zijn free to play titels als Star Trek Online en Blacklight Retribution.

Alhoewel de naam van deze IP nog niet bekend is, weten we wel dat er een Unreal Engine gebruikt gaat worden voor deze game. Ook is vrijgegeven dat de game voor de PC gaat komen, maar of het ook op andere platformen te spelen zal zijn, is niet bekend. Steve Goldstein, General Manager van Turtle Rock Studios, laat hier alvast het volgende weten:

“There will be plenty of baddies to shoot up but it is not a ‘zombie game’ or anything post-apocalyptic. What we can say right now is there’s a strong dark fantasy element to it.”

Vanwege het feit dat Turtle Rock de game Evolve in het verleden free-to-play heeft gemaakt, zou het zomaar kunnen zijn dat ze in dit principe geloven en dit dus ook laten gelden voor deze nieuwe IP en daarom nu samenwerken met Perfect World, een uitgever die vol op free-to-play gaat.

De game gaat naar verwachting in 2018 uitkomen. Of de game in VR gaat zijn, is nog niet duidelijk.
Wat vind jij ervan dat Turtle Rock nu succes gaat proberen te behalen met een nieuwe IP? Laat het weten in de reacties!

Bron: Eurogamer.net

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch