Menu Premium

Turtle Rock Studios brengt laatste Left 4 Dead campaign gratis uit

Tim Koelen 07/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2008 kwam ontwikkelaar Turtle Rock Studios met een nieuwe titel in het zombie-genre, namelijk Left 4 Dead. Het heeft maar liefst acht jaar gekost, maar nu krijgt de Left 4 Dead campaign er een gratis stukje DLC bij.

“Dam it”, de titel van de nieuwe campaign moet de delen “Dead Air” en “Blood Harvest” aan elkaar vast gaan knopen. Wees alleen gewaarschuwd, de DLC is niet volledig gepolished. Chris Ashton van Turtle Rock vertelt hier over de huidige status van de nieuwe campaign:

It’s gray box, and some code features are missing but it’s playable from beginning to end. It also includes two standalone survival maps that never shipped.”

Door het ontbreken van een aantal codes is de gratis content dus niet geheel vlekkeloos te spelen. Er zijn al een aantal fouten gevonden, dus spelers zouden rekening kunnen houden met het volgende:

  • Zombies kruipen niet altijd in boomgaard
  • De ‘Farm House Mob’ spawnt niet aan de verre zijde van het bos
  • Vuur, rook en explosies veroorzaken niet de ‘panic events’ in de hangars
  • Het verbrande bos mist een aantal brandhaarden
  • De overdekte brug stort niet in door explosies

Naast de nieuwe campaign heeft Turtle Rock ook een aantal survival maps toegevoegd die nog niet eerder waren verschenen voor Left 4 Dead. Ben je eigenaar van Left 4 Dead op PC, dan kun je vanaf vandaag de nieuwe campaign “Dam it” binnenhalen.

Brengt dit nieuws je terug naar Left 4 Dead? Of is de titel al zo oud dat je deze links laat liggen? We horen het graag van je in de comments.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch