Menu Premium

Turtle Beach gaat officiële PS4-headsets ontwikkelen

Karim Shehata 08/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamen is natuurlijk niet alleen gerelateerd aan beeld, want goed geluid is natuurlijk ook vereiste. Voor bijvoorbeeld games die het sterk moeten hebben van de multiplayer-modi ben je ongetwijfeld in het voordeel wanneer je over goede headset bezit. Daarnaast kan ook een singleplayer-ervaring geheel afgemaakt worden door het bombastische geluid waar games soms over bezitten. Wanneer je dit binnenkort wil gaan ervaren op de PlayStation 4 heb ik goed nieuws voor je, want Turtle Beach gaat officiële PS4-headsets ontwikkelen.

De officiële PlayStation 4-headsets van Turtle Beach zullen aankomende zomer uit de doeken worden gedaan door het bedrijf. Dezelfde headsets zullen dan moeten gaan verschijnen in de herfst van 2014. De modellen zullen uiteenlopen van professionele headsets tot aan meer recreatieve headsets. Daarnaast zijn alle officiële PlayStation 4-headsets, met alle tot nog toe onaangekondigde functies van dien, ook te gebruiken op de PlayStation Vita.

Dat Turtle Beach nu gaat samenwerken met Sony om de beste sound-ervaring uit de PlayStation 4 te halen, moet eigenlijk gaan inhouden dat de headsets van het bedrijf de volledige connectiviteit met de next-gen console kunnen gaan benutten. Bij de lancering van de PlayStation 4 en de Xbox One was er namelijk nog wat kritiek op het feit dat de oudere Turtle Beach-headsets niet (goed) werkten op de eerdergenoemde consoles. Dat de oudere headsets straks op een bepaalde manier ook alles uit de PlayStation 4 halen, lijkt een fabeltje. Eind dit jaar komen er in ieder geval headsets die dat wel doen op de next-gen console van Sony. Wat we precies kunnen verwachten van de samenwerking tussen Turtle Beach en Sony PlayStation is nog onduidelijk. Zoals gezegd kunnen we dit vanaf aankomende zomer beter beoordelen.

Turtle Beach gaat officiële PS4-headsets ontwikkelen

Turtle Beach gaat officiële PS4-headsets ontwikkelen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch