Menu Premium

Tripwire neemt je mee achter de schermen bij Maneater

Rens van Nerum 23/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 werd de game Maneater vertoond. Dit is een indie-game waarin de speler in de huid kruipt van een haai die langzaam uitgroeit tot het ultieme roofdier. Onlangs plaatste Tripwire -de studio achter de game- een video waarin je een kijkje achter de schermen krijgt hoe de game wordt ontworpen.

You’re gonna need a bigger boat

In de game ga je de strijd aan met een redneck genaamd Scaly Pete. Deze guy heeft een enorme obsessie voor het vangen van vissen én als haai zijnde sta je op zijn vizier! Als je de video bekijkt zie je toch wel veel referenties voorbij komen van een toch wel héél bekende haaienfilm genaamd Jaws. Zo zie je de haai rechtop achterop de boot springen bij Scaly Pete, zoals dit ook gebeurd bij de knorrige zeebonk Quint in de klassieke horrorfilm. Wil je meer weten over de game? Check dan dit item waarin de trailer wordt vertoont die uit werd gebracht tijdens de E3 2019!  In de nieuwe video die is uitgebracht door Tripwire studio wordt meer uitgelegd over de game en de achtergrond van de characters. Ook zie je leuke designs voorbij komen die de game stiekem toch wel aantrekkelijk maken. Check hieronder de video:

Eat ‘em up!

In de huid van de haai kun je dus op zoek gaan om zoveel mogelijk te verorberen en zo te groeien tot ultimate killing machine. Je kunt dus losgaan in een ultimate feeding frenzy. Of de game voor de lange duur leuk is is niet duidelijk, maar het ziet er wel erg vermakelijk uit om lekker met een potje bier op de bank te zakken of in je luier bureaustoel, verstand op 0 te zetten en lekker los te gaan in een open wereld als haai zijnde. Is Maneater een game die jou interessant lijkt? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch