Menu Premium

Trine 3 waarschijnlijk nog voor de kerst naar PlayStation 4

Rik Koning 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2009 kwam er een 2,5D side-scrolling platform game op de markt, genaamd Trine. De game kreeg goede kritieken en kwam vooral bekend te staan om de prachtige wereld en herkenbare graphics. Twee jaar later bracht developer Frozenbyte met Trine 2 een waardige opvolger op de markt, die er zowaar nog mooier eruit zag en nog beter werd ontvangen. Eerder dit jaar was er de release van deel 3 op de PC en nu leren we dat ook de PlayStation 4 versie niet lang meer op zich laat wachten!

Net als Trine 2 kwam ook deel drie in eerste instantie alleen uit op de PC. Vandaag maakte Kai Tuovinen, marketing manager bij Frozenbyte, op het Europese PlayStation Blog bekend dat ook de PlayStation 4-versie eraan zit te komen en de developers hopen de port nog voor de Kerst uit te kunnen brengen. Daarnaast verwachten ze de game ook nog naar andere consoles te kunnen brengen, al is hier nog niets officieels over bekend. De game is in je eentje te spelen, maar ook met maximaal drie vrienden.

Helaas was de ontvangst van  Trine 3 niet bijster goed te noemen. Fans klaagden vooral over de korte speelduur van de game, waarop de makers reageerden dat de game met een langere campaign 15 miljoen dollar gekost zou hebben, geld dat de studio simpelweg niet had. Als gevolg van de matige onthaal van Trine 3 maakte vice voorzitter van Frozenbyte, Joel Kinnunen, in augustus bekend dat de toekomst van de serie onzeker is. Hopelijk kan de PlayStation 4 release hier nog iets aan veranderen!

Bron: VideoGamer – PlayStation Blog

Trine 3 waarschijnlijk nog voor de kerst naar PlayStation 4

Trine 3 waarschijnlijk nog voor de kerst naar PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch