Menu Premium
Loading...

Trials of the Blood Dragon is nu uit en retro as fuck

Bas Boudewijn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat hebben de Trials serie en Far Cry: Blood Dragon met elkaar te maken? Juist! Als je deze vraag gisteren kreeg had je waarschijnlijk alleen ‘de uitgever’ als antwoord gegeven. Wat nu als wij jou vertellen dat de Franse uitgever deze twee games samen heeft gevoegd tot een epische retro sidescroling racer! Trials of the Blood Dragon is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dat maakte Ubisoft vanavond bekend tijdens haar E3 persconferentie.

Daar stonden ze opeens op het podium: één van de ontwikkelaars van Ubisoft Montreal die in 2013 verantwoordelijk waren voor Far Cry: Blood Dragon en zijn collega uit Finland die bij zijn studio RedLynx aan Trials Fusion werkte, allebei in een soort Roy Donders huispak naast elkaar. De link was snel gelegd; de studio’s gingen samenwerken, maar aan een mashup had niemand vooraf kunnen denken. De trailer die we daarna voorgeschoteld kregen bewees toch echt dat de Trials gameplay en de Blood Dragon setting zeker geen slechte match zijn!

In de Trials serie schiet jij op een motor als Sonic door zijn loopings in de semi 3D omgeving. Met Blood Dragon kunnen we genoeg absurde retro-toevoegingen verwachten en zoals de trailer al liet zien, kunnen we denken aan achtbaanritjes op rails die af en toe de neiging heeft op te houden, redt je daar maar uit! Je vliegt over helicopters en gebruikt een slingshot om verre jumps te kunnen maken!

Trials of the Blood Dragon is dus vanaf nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb jij al zin om heerlijk te crossen en levels keer op keer opnieuw te proberen puur en alleen voor die ene beste tijd? Laat ons even weten welke games van één uitgever jij graag samen zou zien!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch