Menu Premium

Trials Fusion: Awesome Level Max nu beschikbaar

Gamekings Redactie 16/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebbers van halsbrekende toeren op een motor kunnen vanaf vandaag hun hart ophalen. Ubisoft laat weten dat je de nieuwste DLC voor Trails Fusion, Trails Fusion: Awesome Level Max, vanaf nu binnen kan halen op je Xbox One, PlayStation 4 of PC.

De DLC komt in twee smaken. Voor diegene die Trails Fusion al in hun bezit hebben, is daar de Trials Fusion: Awesome Level Max DLC. Deze DLC introduceert 40 nieuwe tracks, diverse garage items, nieuwe achievements, track challenges en nieuwe objecten voor de Track Editor. Ook zit The Awesome Adventure in het pakket. Hierin worden je personage en motor getransformeerd in een met pistool bewapende kat op een vuurspuwende eenhoorn.

De Trials Fusion: Awesome Level Max DLC bevat verder de RedLynx vs All-Stars collectie. Deze collectie bestaat uit meer dan twintig nieuwe tracks, waarop de enige echte trackontwerpers van RedLynx het opnemen tegen de beste tracks uit de wereld, gemaakt door de spelers.

Voor iedereen die nog niet bekend is met Trails Fusion, is daar de Trials Fusion: Awesome Max Edition. Deze brengt je de complete ervaring van Trails Fusion in een compleet pakket. In deze speciale editie zit alle nieuwe content uit de Awesome Level Max-uitbreiding, plus de tien voorgaande updates, en de eerste zes DLC pakketten van het afgelopen jaar.

De bundels zijn verkrijgbaar voor de PC, de Xbox One en PlayStation 4 en behalve te downloaden, ook te halen in de winkel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch