Menu Premium

Treyarch wordt bedreigd vanwege Black Ops 2 PC tweaks

Karim Shehata 24/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al jaren vraag ik me af welke identiteit wij als gamers met ons meedragen. Door de een worden we gezien als een grote bedreiging voor de (inter)nationale veiligheid, maar door de ander worden we als een onschuldig en normaal mens behandeld. Wanneer het aan ons ligt, horen we gewoon thuis tussen de normale mens, echter niet iedereen draagt een steentje bij aan die identiteit. De doorgedraaide gamer bestaat inderdaad nog steeds, want een medewerker van Treyarch wordt bedreigd vanwege Black Ops 2 PC tweaks.

Het gaat hierbij om David Vonderhaar, de medewerker die gaat over het design van de game. Ontwikkelaar Treyarch heeft samen met de grote inspraak van Vonderhaar besloten om drie wapens onder de loep te nemen op de PC. Het gaat hier om de AN-94, de DSR-50 en de Ballista. Het eerstgenoemde wapen richt sinds heden minder schade aan, terwijl de andere twee wapens vanaf nu minder snel kogels kunnen afvuren. Dit tot groot ongenoegen van de Black Ops 2-fanaten op de PC. De kleine aanpassingen aan de wapens hebben er namelijk voor gezorgd dat David Vonderhaar bedreigd wordt met de dood door veel gamers. Daarnaast wordt de man allerlei andere vreselijke dingen toegewenst.

De Social Media Manager van Activision, Dan Amrich, heeft inmiddels een reactie gegeven op de gruwelijke manier waarop de PC-community van Black Ops 2 heeft gereageerd op de kleine tweaks. ”Dit gebeurt met iedere kleine tweak aan de Call of Duty-games en ik ben er zeker van dat dit blijft gebeuren”, aldus Amrich. ”Als iemand denkt dat het normaal is om zo te reageren, heb ik nieuws voor ze: dat is het niet. Dit is precies waarom een groot deel van de wereld gamers niet serieus neemt. De onvolwassen gamer heeft namelijk de hardste stem, waardoor iedereen over één kam geschoren wordt”, vervolgt de Social Media Manager van Activision, die uitstekend antwoord geeft op mijn vraag uit de eerste alinea.

Ik ben daarom ook benieuwd wat jij vindt van de manier waarop David Vonderhaar benaderd wordt door de Black Ops 2-fanaten. Het enige wat de man gedaan heeft, is wat aanpassingen doorvoeren aan de game, met de intentie om alles zo goed mogelijk gebalanceerd te houden. Of je Call of Duty nu een warm hart toedraagt of er juist helemaal niets mee te maken wilt hebben, normaal is het niet. Daarom ben ik, zoals gezegd, benieuwd naar jullie meningen over dit verwerpelijke gedrag richting de medewerker van Treyarch.

Treyarch wordt bedreigd vanwege Black Ops 2 PC tweaks

Treyarch wordt bedreigd vanwege Black Ops 2 PC tweaks

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch