Menu Premium

Treyarch toont zombiemodus Call of Duty: Black Ops 3

Karim Shehata 09/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Treyarch had een in een eerder stadium al aangegeven de zombiemodus van Call of Duty: Black Ops 3 te gaan tonen op de San Diego Comic Con 2015. Nu dit evenement van start is gegaan, heeft ontwikkelaar Treyarch zich aan zijn woord gehouden. In de onderstaande trailer zie je namelijk de eerste beelden van de zombiemodus uit Call of Duty: Black Ops 3.

Activision en Treyarch noemen de zombiemodus echter niet zomaar de ‘zombiemodus’, maar claimen dat het hier gaat om een geheel nieuwe zombie-ervaring. Daarom heeft het nu ook een naam gekregen, waardoor de zombiemodus de naam Shadows of Evil heeft gekregen. Shadows of Evil zal zich af gaan spelen in de jaren 40′ in een film-noir style. Acteurs die je onder meer zal gaan zien in Call of Duty: Black Ops 3 – Shadows of Evil zijn Jeff Goldblum, Heather Graham en Ron Perlman.

Naast alle informatie over zombies, zijn ook alle edities van Call of Duty: Black Ops 3 bekendgemaakt, namelijk de Digital Deluxe Edition, de Hardened Edition en de Juggernog Edition. In de Hardenend Edition krijg je Limited Edition Specialist Concept Art-kaarten, The Giant bonus map, een collectible steelbook, de Weaponized 115 Personalization Pack, de Cyborg Personalization Pack, en de officiële soundtrack. De Digital Deluxe Edition ruilt de tastbare collectibles in voor de Season Pass. Zoals je hier kunt lezen, zal de Juggernog Edition de ultieme editie zijn van Call of Duty: Black Ops 3. Deze bevat namelijk een heuse mini-koelkast!

Benieuwd naar de zombiemodus van Call of Duty: Black Ops 3? Check dan de onderstaande trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch