Menu Premium
Loading...

Transistor-ontwikkelaar kondigt Pyre aan

Joep Omes 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Supergiant, de ontwikkelaar achter de games Transistor en Bastion, heeft haar nieuwe game Pyre aangekondigd. Zoals we gewend zijn van de studio, worden we ook hier meegesleept naar een schilderachtige wereld, maar dit keer spelen we niet met één hoofdpersoon.

In Pyre speel je met een groep bannelingen, die zich een weg worstelen naar de vrijheid door een enorm en mystiek vagevuur. De game trekt je het verhaal in en mengt beslissingen maken en reizen met actie en confrontaties met andere groepen bannelingen, die ook een weg naar huis zoeken. Tijdens je reis door het vagevuur ontmoet je personages van alle soorten en maten en leer je wat er voor hun op het spel staat en waarom zij vechten voor de vrijheid. Jij bepaalt met jouw acties en beslissingen wie er terugkeert naar huis en wie er tot het eind der tijden blijft verbannen.

Pyre verschijnt voor PlayStation 4 en PC in 2017. Heb jij Bastion en Transistor gespeeld? Heb je zin om je mee te laten voeren door Supergiant’s nieuwe game? Laat het horen in de comments!

Transistor-ontwikkelaar kondigt Pyre aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch