Menu Premium

Transformers: Fall of Cybertron haalt release naar voren

Gamekings Redactie 05/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Autobots transform… ietsje sneller graag? En dat gebeurt! In een wereld waar releases van games aan chronische opschortkrampen lijden gaat High Moon Studio’s het eens even helemaal anders doen. Transformers: Fall of Cybertron wordt zowaar een week eerder dan beloofd de winkels in gebracht. De reden? Wij, de fans natuurlijk! Althans, zo blijkt als we het officiële statement van de studio lezen:

“High Moon Studios heeft geluisterd naar de eindeloze stroom e-mails, tweets, commentaren en Facebook posts van fans die niet kunnen wachten op de dag dat de game in de winkel ligt. Onze ontwikkelaars zijn zo trots op hun werk dat ze niet kunnen wachten om de game bij de fans te krijgen.”

Wie dit gelooft, gelooft waarschijnlijk ook nog in Sinterklaas, maar wie zijn wij om een gegeven paard in de bek te kijken? Het betekent dat 24 augustus de nieuwe datum is voor de fans om naar uit te kijken. Het nieuwe deel gaat verder waar Transformers: War for Cybertron ermee ophield. Je wordt dus teruggeworpen in de metalen loopgraven van de roestige planetoide Cybertron, strijdend voor de totale heerschappij. Je kunt voor beide partijen kiezen, maar het zal noodzaak zijn dat de andere zijde nu eens echt zijn boeltje pakt en definitief andere werelden gaat vervelen. Daarvoor zorgen wordt jouw taak.

De nieuwe Transformers zal verschijnen op PC, PlayStation 3 en de Xbox 360. Ben jij er al over uit? Is deze titel iets waar jij naar uit kijkt, en zo ja, vanuit welke robofiele voorkeur trek jij de wapens dan? De nobele ridders, zoals je moeder dat graag zou zien, of heb je toch altijd een appetite for darkness gehad?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch