Menu Premium

Transformers: Devastation – DLC Bundle nu beschikbaar

Gamekings Redactie 13/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al jaren proberen de Autobots ons te beschermen van Decepticons. Ook in Transformers: Devastation is dat niet anders. Om de Autobots een handje te helpen, is er nu een DLC-bundel beschikbaar voor de game.

In deze DLC-bundel krijg je de beschikking over drie nieuwe vormen van Autobots. Met Nemesis Prime, Red Alert en Goldfire kan je de verdediging van de aarde voort zetten. Met deze iconische robots kan je de aarde behoeden een tweede Cybertron te worden.

Bij deze extra beschikbare robots horen natuurlijk ook toffe wapens. Daarom is er een zwaard beschikbaar dat donkere energie golven richting de Decepticons kan slingeren, genaamd de Dark Star Saber. Wie meer heeft met explosies, heeft ook een nieuw wapen tot zijn beschikking in de vorm van de Photon Disruptor. Daarnaast worden Credits in extreme snelheid verminderd met behulp van de Golden Hunter-pistolen.

De DLC-bundel is nu beschikbaar in de PlayStation Store, Xbox Games Store en via Steam. Laat jij de Decepticons zien wie hier de baas is met behulp van deze DLC? Laat het weten in de comments!

Transformers: Devastation - DLC Bundle nu beschikbaar

Transformers: Devastation – DLC Bundle nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch