Menu Premium
Loading...

[Trailer] Warhammer 40K: Eternal Crusade komt deze zomer uit

Boy Körver 26/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Behaviour Interactive, Games Workshop én Bandai Namco gaan samenwerken. Bandai Namco Entertainment heeft vandaag aangekondigd Warhammer 40k: Eternal Crusade op zowel de PC als de PlayStation 4 en de Xbox One uit te brengen. Een bericht op de site van het Japanse bedrijf belooft een release tijdens komende zomer.

Ondanks een grote hoeveelheid titels is Warhammer 40K: Eternal Crusade de eerste MMO in het Warhammer Universum. De third person MMO-shooter ging op de PC in de zomer van 2015 al in een alphafase. Hierin konden spelers spelers founder van de game worden door de game te pre-orderen en spelen. Exclusieve extra’s waren een beloning voor deze spelers die de game in het vroege stadium steunden.

In de vandaag vrijgegeven trailer is te zien dat de game op Steam Early Acces te spelen is. Sinds afgelopen augustus was al bekend dat de games op ook de consoles zouden verschijnen, maar op welke platforms dit precies zou gebeuren bekend. Vanaf vandaag weten we dat Eternal Crusade de Warhammer 40k-serie dus deze zomer gaat aanvullen op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Volg jij deze game al een tijd of ga je naar aanleiding van deze trailer de game beter volgen? Laat het hier beneden in de comments weten!

Bron: EternalCrusade

Warhammer 40K Eternal Crusade komt deze zomer uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch